Όροι Χρήσης

Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την εταιρεία μας «IMAGIN FACILITIES MANAGEMENT A.E.», Κύπρου 29, Νέο Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 210 2825570, η οποία είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία της ιστοσελίδας www.imaginfm.gr. Η ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί με μόνο σκοπό την προσέλκυση πελατών και εργατικού προσωπικού, οπότε ενημερώνει τους επισκέπτες με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την εταιρεία και τον σκοπό της καθώς επίσης τα οικονομικά της στοιχεία και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν υπάρχοντες ή νέους πελάτες και το προσωπικό.

Πολιτική Απορρήτου

H IMAGIN FM A.E. δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των επισκεπτών της ιστοσελίδας της. Στόχος της Πολιτικής Απορρήτου είναι να σας ενημερώσουμε για το είδος πληροφοριών που συλλέγουμε για σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, με ποιους τρόπους χρησιμοποιούμε αυτές οι πληροφορίες, αν τις μοιραζόμαστε με τρίτους, και τις επιλογές που έχετε εσείς για τη χρήση και διαχείριση των πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτους αφορά στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και όχι σε άλλες που μπορείτε να οδηγηθείτε μέσω συνδέσμου από τη δική μας.

Συλλογή Πληροφοριών

Δεν συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο για συγκεκριμένη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, όπως αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας. Όταν επιλέγετε την συγκεκριμένη λειτουργία, μπορεί να ζητήσουμε πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την βεβαίωση ότι είστε άνω των 16 ετών.

Η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί cookies για την συγκέντρωση οποιασδήποτε πληροφορίας.

Οι σελίδες της εταιρείας που αφορούν τα social media χρησιμοποιούνται μόνο για ανάρτηση άρθρων που αφορούν τον σκοπό της εταιρείας και δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία πέραν αυτών που δηλώνει οικειοθελώς κάθε χρήστης που γίνεται «φίλος».

Η προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών

Αν επιλέξετε να λαμβάνετε το newsletter μας, δηλώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή και εκτός από τις γνωστοποιήσεις που απαιτούνται από το νόμο σε οποιαδήποτε σχετική δικαιοδοσία, δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Πρόσβαση

Η IMAGIN FM A.E.δεν εμπορεύεται με κανένα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες των επισκεπτών της ιστοσελίδας παρά μόνο αν απαιτείται από το νόμο ή είναι απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων και της ιδιοκτησίας της IMAGIN FM A.E. ή άλλων.

Χρησιμοποιούμε μη προσωποποιημένες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας ή για τη διαχείρισή της. Είναι πιθανόν να παρέχουμε πρόσβαση σε τρίτους σε συγκεντρωτικά στοιχεία μη προσωποποιημένα. Η ιστοσελίδα μπορεί να παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες σε συνεργάτες που μας παρέχουν υπηρεσίες όπως web hosts και παρόχους email μόνο αν σχετίζεται με την παρεχόμενη σε μας υπηρεσία. Οι συνεργάτες δεν δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για άλλους σκοπούς. Σε καμία άλλη περίπτωση, εκτός από τις προαναφερθείσες, δεν θα παρέχουμε πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Ανήλικοι

Δεν συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία για ανήλικους, ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

Μπορούμε να αλλάξουμε την παρούσα Δήλωση Απορρήτου ανά χρονικά διαστήματα δημοσιεύοντας την επικαιροποιημένη έκδοση στην ιστοσελίδα μας με εύλογο χρόνο προειδοποίησης των επισκεπτών μας, για οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή. Αν συνεχίσετε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μετά από τη δημοσίευση τυχόν αλλαγών στην πολιτική απορρήτου, αυτό θα συνιστά αποδοχή των αλλαγών.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

IMAGIN FM A.E.

info@imaginfm.gr