Ευκαιρίες Καριέρας

Η IMAGIN αποτελεί μία από τις λίγες εταιρίες Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Facilities (IFS) στην Ελλάδα και έναν από τους πρώτους παρόχους υπηρεσιών Καθαρισμού και Υγιεινής. Διαθέτουμε πάθος για τη δουλειά μας και θέλουμε κοντά μας ανθρώπους με αντίστοιχη φιλοσοφία.

Η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η ακεραιότητα που χαρακτηρίζουν τα μέλη της ομάδας μας δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την παραγωγή πραγματικής αξίας στον πελάτη. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειας της IMAGIN και να προσφέρεις ενεργά στην ανάπτυξη ενός βασικού ρυθμιστή στην ελληνική αγορά Facility Management, στείλε μας το βιογραφικό σου στο career@imaginfm.gr.

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Beat Logo

Η Imagin FM και η Beat, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες που ξεκίνησε ως ελληνική start-up, υπέγραψαν νέα συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών: Καθαρισμού και Υγιεινής & Σίτισης (Catering)

Μπενρουμπής Logo

Ο Όμιλος Μπενρουμπή, ένας από τους γνωστότερους Ελληνικούς Ομίλους Εταιριών, ανέθεσε στην IMAGIN FM, την παροχή υπηρεσιών Καθαρισμού & Υγιεινής στα κεντρικά τους γραφεία στο Μαρούσι, σε καθημερινή βάση

Γουλανδρής Logo

Η Imagin FM ανέλαβε να προσφέρει τακτικές Υπηρεσίες Καθαρισμού και Υγιεινής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Είπαν για Εμάς