Προστατεύουμε ο ένας τον άλλον, δουλεύουμε με ασφάλεια

Από την αρχή της πανδημίας, η IMAGIN συνεχώς ενημερώνεται και ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο. Σκοπός μας είναι η λήψη αποτελεσματικών και εφαρμόσιμων μέτρων που εγγυώνται τόσο την ασφάλεια των ανθρώπων μας όσο και τη συνέχιση της δραστηριότητάς μας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ

Κάθε 20 ημέρες πραγματοποιούμε μοριακά τεστ στο προσωπικό μας και μετά από 2 ημέρες το πολύ γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Έτσι, διατηρούμε μία πολύ καλή εικόνα για την κατάσταση στην εταιρεία και διαχειριζόμαστε εύκολα τυχόν κρούσματα σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

 Όλοι οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται κατά τον πρωινό τους καθαρισμό αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Έχουμε εγκαταστήσει παντού συσκευές διανομής αντισηπτικού υγρού για τα χέρια και το προσωπικό μας έχει προμηθευτεί γάντια μιας χρήσης και προστατευτικές μάσκες.            

ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στα κύρια και δευτερεύοντα σημεία εισόδου, έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις με οδηγίες οι οποίες ανανεώνονται εφόσον χρειαστεί και βάσει των κρατικών ανακοινώσεων.

ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Κάθε εβδομάδα, όλοι οι γραφειακοί και κοινόχρηστοι χώροι της εταιρείας μας απολυμαίνονται με την μέθοδο του ψυχρού νέφους από εκπαιδευμένους τεχνικούς και με χρήση πιστοποιημένων απολυμαντικών σκευασμάτων.

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

Ενισχύουμε και υποστηρίζουμε την τηλεργασία και ενθαρρύνουμε τις διαδικτυακές συναντήσεις με πελάτες, προμηθευτές κλπ.

 

Η εμπειρία που μας δίνουν τα 42 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και το πάθος μας για να μαθαίνουμε συνεχώς, μας έχουν κάνει ‘απαραίτητους’ σε πελάτες και συνεργάτες αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Ρωτήστε μας σήμερα για το πως μπορούμε να εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω και στους δικούς σας χώρους.